Home Phone

Kategorija Dom in vrt

Filtri

Filtri
Izberite mesto
Depositphotos 11915797 XL

Elektro inženiring – Počivavšek

Elektro inženiring je inženirska panoga, ki se osredotoča na načrtovanje, razvoj, vzdrževanje ter upravljanje električnih sistemov, naprav in komponent. Ta disciplina se ukvarja z električnimi energijami, elektronskimi vezji ter elektromagnetnimi pojavi. Elektroinženiring ima ključno vlogo v številnih industrijskih sektorjih ter vsakdanjem življenju.
LokacijaLjubljanska cesta 119, 1230 Domžale
Depositphotos 377823700 XL

Toplotne črpalke – Zeleni prehod

Toplotne črpalke so tehnološki čudeži, ki prinašajo inovativno rešitev za ogrevanje vašega doma. Temeljijo na izkoriščanju toplote iz naravnih virov, kot so zrak, voda ali zemlja, ter jo pretvarjajo v uporabno energijo za ogrevanje prostorov in sanitarne vode. Ta napredna tehnologija prinaša številne prednosti, med katerimi sta visoka energetska učinkovitost in prijaznost do okolja.
LokacijaDunajska cesta 159, 1000 Ljubljana
asonic

Ultrazvočni čistilci – Asonic

Ultrazvočni čistilec je naprava, ki temelji na tehnologiji ultrazvoka in je zasnovana za izjemno temeljito čiščenje različnih predmetov. Deluje s pomočjo visokofrekvenčnih ultrazvočnih valov, ki povzročajo mikroskopske mehurčke v vodi ali čistilni raztopini. Ti mehurčki nato implozirajo, ustvarjajoč mikroskopske izbruhe energije, ki temeljito odstranijo umazanijo, maščobo, prah in druge nečistoče z površin predmetov.
LokacijaTržaška cesta 134, Ljubljana
Depositphotos 296508554 XL

Domača Sončna elektrarna – Zeleni prehod

Domača sončna elektrarna je odličen način, da svoj dom spremenite v vir trajnostne in čiste energije. Z namestitvijo sončnih panelov na strehi lahko izkoriščate moč sončne svetlobe, da proizvedete električno energijo za svoje potrebe. To ne le zmanjšuje vaše račune za elektriko, temveč tudi zmanjšuje vaš ogljični odtis ter prispeva k ohranjanju okolja za prihodnje generacije. Domača sončna elektrarna vam omogoča neodvisnost od tradicionalnih virov energije in vam daje priložnost, da postanete aktivni soustvarjalec trajnostne prihodnosti.
LokacijaMalgajeva ulica 8, 3000 Celje