Home Phone

Vsi oglasi

webp.net resizeimage 8

Osebno in poslovno svetovanje – Barbara Mali

Osebno in poslovno svetovanje je dragoceno orodje za rast in razvoj na različnih področjih življenja. Nudi vam priložnost, da se bolje razumete, postavite cilje, rešujete težave in dosežete želeni uspeh. Vlaganje v svetovanje je vlaganje vase in svojo prihodnost, ki lahko prinese številne koristi in izboljša vašo kakovost življenja.
LokacijaKranjska cesta 4b, 1241 Kamnik
DD Dolinarjeva mood 01 1

Dolinarjeva domačija

Domačija je dragocen del slovenske kulturne in naravne dediščine. Ta idilična kmetija, ki je pogosto zasidrana v slikovitem podeželskem okolju, igra pomembno vlogo v slovenski družbi. Njena vloga sega preko zgolj kmetijske dejavnosti, saj predstavlja tudi vir tradicije, trajnostnega gospodarjenja in priložnost za oživljanje lokalnih skupnosti.
LokacijaDorfarje 16, 4209 Žabnica
mreza za otrokove pravice naslovna

Mreža za otrokove pravice

Mreža za Otrokove Pravice v Sloveniji je združenje organizacij, ki si prizadevajo za varstvo in uveljavljanje pravic otrok v družbi. Njihova predanost in aktivno delo prispevata k izboljšanju položaja otrok ter k zagotavljanju enakih možnosti in varnega okolja za njihov razvoj.
LokacijaDimičeva ulica 9, 1000 Ljubljana
kampus 1

Študentski Kampus

Študentski Kampus je brez dvoma eno izmed najživahnejših in najpomembnejših središč za študente v Sloveniji. Nahaja se v srcu mesta, kjer se srečajo učenje, inovacije, umetnost in druženje. To živahno okolje je postalo sinonim za študentsko kulturo, kjer se združujejo raznolike dejavnosti in priložnosti za osebno in akademsko rast.
LokacijaPivovarniška ulica 6, 1000 Ljubljana
center dobrega pocutja oksi 1 773x1030 1

Hiperbarična terapija s kisikom – Pagal Oksi

Hiperbarična terapija s kisikom je postopek, pri katerem se pacient postavi v hiperbarično komoro, kjer vdihava čisti medicinski kisik pod povišanim pritiskom. Ta postopek omogoča, da se kisik hitro raztopi v telesnih tekočinah, kar vodi do večje koncentracije kisika v krvi in tkivih. To pa ima številne pozitivne učinke na telo, saj kisik deluje kot naravno gorivo za celice in pomaga pri regeneraciji ter celjenju.
LokacijaLampetova 8, 1000 Ljubljana
galerija memento uvodna stran 2

Bed and Breakfast – Memento Piran

Koncept "Bed & Breakfast" (B&B), kar v prevodu pomeni "postelja in zajtrk", je priljubljen način nastanitve, ki se odlikuje po svoji osebnosti, udobju ter domačnosti. Ta pristop k gostoljubju omogoča popotnikom, da doživijo lokalno kulturo, okusijo domače obroke ter se počutijo kot del družine, medtem ko raziskujejo nove kraje.
LokacijaBolniška ulica 8 6330 Piran
servis vilicarjev

Prodaja, servis in popravilo viličarjev – TechnoDiesel

Viličarji so ključna oprema v industriji, logistiki in skladiščenju, ki omogočajo učinkovito premikanje tovorov. Za zagotavljanje njihovega optimalnega delovanja je redno vzdrževanje, obnova in popravilo ključnega pomena. Skrb za to, da so viličarji v brezhibnem stanju, lahko pripomore k varnosti, produktivnosti ter dolgoročnemu ekonomskemu uspehu podjetja. Zelo pomembno je vzdrževanje, obnova in popravilo viličarjev.
LokacijaIOC Zapolje I 19, 1370 Logatec
Loska stena preko Kupe Stjepan Stimac1920

Občina Osilnica

Občina Osilnica je dragulj v slovenskem zelenem okolju, ki ponuja preplet naravne lepote, kulturne dediščine in aktivnosti na prostem. S svojo gostoljubnostjo ter spoštovanjem do narave privablja obiskovalce, ki iščejo umik od vsakodnevnega vrveža ter odkrivanje neokrnjene lepote in bogate dediščine Slovenije.
Lokacijaobčina Osilnica
kizomba in salsa skofja loka 768x432 1

Plesni klub ART

Plesni klub Art, ki ima lokacije v Škofji Loki, Kranju, Grosupljem, Kamniku in Trebnjah, predstavlja odličen primer plesne šole, ki se osredotoča na kakovostno in navdihujočo plesno izkušnjo. Različni programi in tečaji so prilagojeni vsem starostnim skupinam in nivojem izkušenj, kar omogoča vsakomur, da odkrije svojo strast do plesa.
Depositphotos 11915797 XL

Elektro inženiring – Počivavšek

Elektro inženiring je inženirska panoga, ki se osredotoča na načrtovanje, razvoj, vzdrževanje ter upravljanje električnih sistemov, naprav in komponent. Ta disciplina se ukvarja z električnimi energijami, elektronskimi vezji ter elektromagnetnimi pojavi. Elektroinženiring ima ključno vlogo v številnih industrijskih sektorjih ter vsakdanjem življenju.
LokacijaLjubljanska cesta 119, 1230 Domžale
neli rep foto damjan dimic large

Keramična diagnostika – Neli Rep

Keramična diagnostika ljudi se osredotoča na uporabo različnih analitičnih tehnik za preučevanje mineralne sestave kostnega tkiva. S pomočjo rentgenskih in spektroskopskih metod lahko zdravniki in raziskovalci pridobijo informacije o gostoti kosti, njeni strukturi ter morebitnih nepravilnostih.
LokacijaBrezje pri Grosupljem 96, 1290 Grosuplje
asonic

Ultrazvočni čistilci – Asonic

Ultrazvočni čistilec je naprava, ki temelji na tehnologiji ultrazvoka in je zasnovana za izjemno temeljito čiščenje različnih predmetov. Deluje s pomočjo visokofrekvenčnih ultrazvočnih valov, ki povzročajo mikroskopske mehurčke v vodi ali čistilni raztopini. Ti mehurčki nato implozirajo, ustvarjajoč mikroskopske izbruhe energije, ki temeljito odstranijo umazanijo, maščobo, prah in druge nečistoče z površin predmetov.
LokacijaTržaška cesta 134, Ljubljana
Depositphotos 106900362 DS
Depositphotos 377823700 XL

Toplotne črpalke – Zeleni prehod

Toplotne črpalke so tehnološki čudeži, ki prinašajo inovativno rešitev za ogrevanje vašega doma. Temeljijo na izkoriščanju toplote iz naravnih virov, kot so zrak, voda ali zemlja, ter jo pretvarjajo v uporabno energijo za ogrevanje prostorov in sanitarne vode. Ta napredna tehnologija prinaša številne prednosti, med katerimi sta visoka energetska učinkovitost in prijaznost do okolja.
LokacijaDunajska cesta 159, 1000 Ljubljana
Depositphotos 296508554 XL

Domača Sončna elektrarna – Zeleni prehod

Domača sončna elektrarna je odličen način, da svoj dom spremenite v vir trajnostne in čiste energije. Z namestitvijo sončnih panelov na strehi lahko izkoriščate moč sončne svetlobe, da proizvedete električno energijo za svoje potrebe. To ne le zmanjšuje vaše račune za elektriko, temveč tudi zmanjšuje vaš ogljični odtis ter prispeva k ohranjanju okolja za prihodnje generacije. Domača sončna elektrarna vam omogoča neodvisnost od tradicionalnih virov energije in vam daje priložnost, da postanete aktivni soustvarjalec trajnostne prihodnosti.
LokacijaMalgajeva ulica 8, 3000 Celje
gostilna gorjanc ljubljana

GOSTILNA GORJANC

Gostilna Gorjanc, ena izmed priznanih ljubljanskih gostilnic, predstavlja pravo kulinarčno oazo v središču prestolnice. Nahaja se v bližini osrednjega Prešernovega trga, samo nekaj minut iz centra Ljubljane in je priljubljena izbira tako med domačini kot tudi med turisti, ki si želijo okusiti avtentično slovensko kuhinjo v prijetnem in tradicionalnem okolju.
LokacijaTržaška cesta 330 • 1000 Ljubljana
Depositphotos 14151557 XL 1

AVTOPRODAJA – AvtoTransporti Kastelec

Avtoprodaja je postala vse bolj priljubljen način nakupa avtomobila, saj omogoča enostavno, hitro in udobno izkušnjo za potrošnike. Vendar moramo biti pazljivi pri pregledu in nakupu rabljenega avtomobila, saj je veliko stvari, ki jih moramo pregledati preden se odločimo za nakup jeklenega konjička. Dober naslov za nakup vozila je Avtoprodaja - AvtoTransporti Kastelec.
avtoprodaja

Avtoprodaja AT Kastelec

Avtoprodaja vozil je ena izmed naših dejavnosti. Ponujamo odkup rabljenih vozil s takojšnjim plačilom gotovine. Nudimo sledeče: Avtoprodaja Vso našo ponudbo si lahko pogledate na naši spletni strani.

LokacijaVeliko Mlačevo 59 E, 1290 Grosuplje
dimnikarske storitve snedim

Dimnikarske storitve SNEDIM

Pod dimnikarske storitve spadajo čiščenje dimnika, letni pregledi dimnika, meritve emisij, prvi pregled, izredni pregled in odstranjevanje katranskih oblog. Dimnikarske storitve – čiščenje Čiščenje notranjih površin kurilnih naprav se opravlja zaradi zagotavljanja ustreznega delovanja kurilnih naprav ter učinkovite rabe energije.…

LokacijaPlaninska cesta 62, 8290 Sevnica
izdelava avto ključev ključi2go

Izdelava avto ključev Ključi2go

Izdelava avto ključev in ostalih ključev. Izdelujemo jih na terenu, tako da se pripeljemo do vas domov, v službo ali na določeno mesto. Nudimo tudi interventno odpiranje avtomobila.
LokacijaCesta v Log 3, 1351 Brezovica pri Ljubljani
hotel v ljubljani g design hotel ljubljana

G design hotel Ljubljana

Hotel se nahaja v neposredni bližini glavnega mesta Slovenije, Ljubljane, ki je oddaljeno le 26km od letališča. Center mesta z izredno arhitekturo in bogato zgodovinsko kulturno dediščino, nudi pestro izbiro raznolikih oblik aktivnosti in ogledov. G design hotel Ljubljana. Nov,…

LokacijaTržaška cesta 330, 1000 Ljubljana
gostilna gorjanc ljubljana

Gostilna Gorjanc v Ljubljani

Gostilna Gorjanc v Ljubljani je verjetno najprijaznejša gostilna v regiji. Samo nekaj minut iz centra Ljubljane, ob robu gozda in travnikov, vam v Gostilni Gorjanc izjemne gurmanske užitke pričara gostoljubno osebje, prijeten ambient in kulinarične specialitete s tradicijo. V hitrem…

LokacijaTržaška cesta 330, 1000 Ljubljana
transportne storitve AvtoTransporti Kastelec
drogovi za zastave agm

Reklamni napisi AGM DESIGN

Izdelujemo razne vrste reklamnih napisov Reklamni napisi iz samolepilne folije z različno dobo trajanja (7 let garancije za folijo na vremenske vplive, krčenje in obstojnost barve), možna je izdelava napisov, logotipov, znakov, likov, simbolov v vseh velikostih in barvah. Montaža…

LokacijaSoteska pri Moravčah 3, 1251 Moravče
izdelava spletnih strani kreativija

Izdelava spletnih strani Kreativija

Izdelava spletnih strani je naša strast že več kot 20 let. V tem času smo pridobili mnogo najboljših strank. S spletnimi zadevami se ukvarjamo že 22 let in smo željni vseh izzivov, ki nam jih zadajo stranke. Reference potrjujejo, da…

LokacijaGodešič 58, 4220 Škofja Loka
izdelava ocal v ljubljani

Optika Rugel

Optika Rugel je družinsko podjetje, ki že 25 let skrbi za jasen pogled svojih strank. To dosegamo s strokovnim svetovanjem, izborom najkakovostnejših izdelkov in uporabo visoko tehnoloških merilnih naprav. Sledimo najnovejšim trendom v svetu optike in mode ter za vas…

LokacijaCelovška cesta 34, Ljubljana